terug naar overzicht

hoe werkt de software

Met de verschillende transpiratieblokken die je vindt bij 'cliparts' kunt je op een eenvoudige manier transparantie toevoegen aan je foto's. Zelfs op een deel van je foto. Dit is erg handig wanneer je een stukje tekst over een foto heen wilt plaatsen. Normaal is deze dan slecht leesbaar, maar door het witte of grijze transparantievlak kun je de tekst goed leesbaar maken

klik hier hoe het werkt >

Een opengeslagen fotoboek bestaat altijd uit een linker en rechter pagina die eigenlijk één geheel vormen. De pagina's vormen samen een verhaal.

Daarom zijn ze in de software aan elkaar gekoppeld. Zo maak je een evenwichtige pagina met de standaard beschikbare indelingen.

Je kunt natuurlijk altijd zelf per pagina je opmaak aanpassen, zoals:

-verschillende achtergrondfoto's per pagina:  kijk hier hoe dat werkt

-verschillende indeling per pagina maken en opslaan als eigen indeling

Bij verwijderen pagina's worden de pagina's eigenlijk alleen leeg gemaakt. Je behoudt het aantal gekozen pagina's in je boek.

Door het pagina aantal te verlagen in de tab 'invoegen' worden de pagina's definitief verwijderd.

-Het minimum aantal pagina's is 24.

kijk hier hoe het werkt >

Dat kan. Je kunt een complete eigen indeling inclusief achtergrond, gekozen randen en sliparts opslaan.

-Maak eerst de indeling.

-Ben je tevreden klik dan op de tab 'opmaak' en vervolgens op 'indeling opslaan'

-Je eigen indeling staat nu bij: 'indeling'  onderaan bij 'eigen indeling'

Je kunt deze nu zo vaak gebruiken als je maar wilt.

Dat kan, je kunt je complete opmaak en tekstopmaak opslaan bij 'mijn indelingen' en deze op willekeurig welke pagina in je fotoboek toepassen.

klik hier hoe het werkt >

Je kunt je fotoboek zowel op je computer als online opslaan. Wanneer je online opslaat kun je het fotoboek op iedere computer, telefoon of tablet openen.

klik hier hoe het werkt >

Dat kan. Je kunt tijdens het maken van je boek op elk moment voor een maatje groter of kleiner kiezen. Ook kun je de opties van je boek aanpassen zoals:

-mat of glanzend papier

-normale of vlakliggende binding.

Klik hiervoor in de tap 'mijn product' op 'product aanpassen'

klik hier hoe het werkt >

Dat kan heel makelijk zelfs door gebruik te maken van de verschillende indelingen die je automatisch kunt toepassen.

klik hier hoe het werkt >

Je kunt foto's selecteren uit je eigen computer of uit een online 'cloud' zoals Facebook en Instagram

klik hier hoe het werkt >

terug naar overzicht