koektrommel hart_2
snoepblik hart
koektrommel-hart-1040.jpg

snoepblik hartvormig met eigen foto

Met dit hartvormig snoepblik met eigen foto vertel je op een andere manier aan jouw geliefde wat je voor haar voelt. meer informatie

17 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 werkdagen

maak nu

meer informatie over snoepblik hartvormig

Dit snoepblik is door zijn hart vorm uitermate geschikt voor de speciale dagen als bruiloft en valentijn. Je plaatst jouw mooiste foto en boodschap op het snoepblik om jouw cadeau een extra dimensie te geven. Denk er aan om je cadeau extra leuk te maken door er HEMA snoep in te doen. Je krijgt dan een compleet cadeau voor die speciale persoon.

kenmerken

  • foto komt op deksel
  • hart vorm
  • formaat foto 14,5 cm bij 13,5 cm

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 3 werkdagen 4.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 3 werkdagen ? 0.-