telefoonhoesje met een foto voor iPhone 4
iPhone 6 softcase met een eigen foto

telefoonhoesje standaard

20% korting | actiecode CADEAU4517
Kies hier uit de lijst je type iPhone, kleur en type telefoonhoesje. Als je klaar bent met de keuzes, kun je verder naar de ontwerpmodule door op de button 'maak nu' klikken. meer informatie

telefoon type:
case type:
telefoon kleur:

15 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 werkdagen

maak nu

meer informatie over telefoonhoesje standaard

Bescherm je Apple iPhone met deze persoonlijke foto-case. Door de perfecte pasvorm wordt je telefoon prima beschermd en zijn alle functies optimaal te gebruiken. Je kunt hier een eigen foto op plaatsen met of zonder eigen tekst. Er zijn twee standaard varianten namelijk de hardcase en softcase beide in zwart en wit.

kenmerken

  • voor iPhone: 4(s), 5(s), 6 (plus) en 7
  • in twee kleuren zwart en wit
  • materiaal: hard of zacht kunststof

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 3 werkdagen 2.25
afhalen in HEMA-winkel +/- 3 werkdagen ? 0.-