buurman-buurman-leggen-jouw-zwembad-aan-hardcover_2_1040
buurman-buurman-leggen-jouw-zwembad-aan-hardcover_3_1040
buurman-buurman-leggen-jouw-zwembad-aan-hardcover_4_1040
buurman-buurman-leggen-jouw-zwembad-aan-hardcover_5_1040
buurman-buurman-leggen-jouw-zwembad-aan-hardcover_6_1040

Buurman & Buurman

Buurman komt een zwembad in jouw tuin aanleggen en de andere Buurman gaat hem daarbij helpen. Het gaat weer eens fout, zo makkelijk is het niet om goed een zwembad aan te leggen. Na een reuze explosie lijkt het allemaal mis te gaan, maar gelukkig vinden Buurman en Buurman een goede oplossing. A je to! meer informatie

21 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 5 werkdagen

maak nu

meer informatie over Buurman & Buurman

Buurman & Buurman, wie kent de twee onhandige klussers niet? Ze zijn bekend van de animatieserie waarin ze samen gaan klussen, maar dit op een grappige manier altijd fout gaat. In dit originele boek komen Buurman & Buurman ook bij jou klussen. Ze komen namelijk een zwembad aanleggen in jouw tuin. Jouw naam en foto komen in het boek te staan en je eigen foto op de kaft is zelfs mogelijk!

kenmerken

  • Afmeting: 21x21 cm
  • Omslag: Hardcover
  • Aantal bladzijdes: 24
  • Leeftijd: 8-128 jaar

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 5 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 5 werkdagen 4.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 5 werkdagen ? 0.-