geheugenspel-1040
leuk cadeau een geheugenspel van je eigen foto's
dertig van je eigen foto's in een geheugenspel

geheugenspel

20% korting | actiecode CADEAU4517
In de module kan je 30 van je mooiste foto's kiezen om er een leuk geheugenspel van te maken. Je haalt je foto's van je apparaat, maar ook direct van de populaire social media's en cloud opslag. meer informatie

18 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 5 werkdagen

maak nu

meer informatie over geheugenspel

Je kunt verschillende leuke toepassingen bedenken om daar een eigen geheugenspel van te maken met je foto's. Een spel met al je familieleden, alle favoriete dingen van je zoon of gewoon je mooiste foto's, het is allemaal mogelijk. Jij bepaalt. Kies 30 verschillende foto's en je krijgt een uniek en persoonlijk geheugenspel.

kenmerken

  • 30 x 2 foto's in het spel als gelamineerde kaartjes
  • geleverd in een opbergdoosje
  • kaartjes hebben formaat van 5,75 cm bij 5,75 cm
  • levertijd 5 werkdagen
  • verwerkingskosten per order: 1.50

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 5 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 5 werkdagen 2.25
afhalen in HEMA-winkel +/- 5 werkdagen ? 0.-