vierkant_21x21 nieuw2.png
vierkant_21x21_1040 2

fotoboek vierkant zachte omslag

Dit fotoboek van 21x21 cm maak je binnen 3 minuten online met je mobieltje of computer. Je kunt kiezen uit verschillende indelingen en kleuren achtergronden. Het boek heeft standaard een dunne foto-omslag en voelt daardoor aan als een magazine. meer informatie

vanaf 15 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 3 tot 5 werkdagen

maak nu

meer informatie over fotoboek 21x21 cm zachte omslag

In het grote assortiment van HEMA is ook plaats voor een fotoboek met een zachte omslag. Door de omslag heeft het fotoboek iets meer weg van een luxe magazine. Standaard heeft dit fotoboek een foto-omslag en is daarom in de prijs inbegrepen.

Eenvoudig bestellen met je mobieltje of thuis op de computer. De software zorgt ervoor dat je binnen 3 minuten een prachtig fotoboek maakt.  De uitstraling van dit fotoboek leent zich voor alledaagse foto's. Ook is het een leuke variant om foto's van een feest, bijvoorbeeld vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest, in te verzamelen.

Verzamel je foto's, maak je boek en deel je herinnering.

kenmerken

  • ideaal voor Instagram foto’s
  • basisuitvoering 24 pagina’s, tegen meerprijs uit te breiden tot 48 pagina’s
  • 24-200 foto's
  • verschillende thema's/indelingen
  • formaat 21x21 cm
  • standaard foto-omslag
  • gedrukt op 200 grams zijdemat papier

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 3 tot 5 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 3 tot 5 werkdagen 2.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 3 tot 5 werkdagen ? 0.-