A4 fotoboek op fotopapier met formaat 28x19 cm
voorbeeld binding van een fotoboek op fotopapier
opgenklapt ziet een fotoboek op fotopapier er zo uit

fotoboek fotopapier liggend

Hier vind je de liggend luxe fotoboeken op fotopapier. Je kunt eenvoudig het formaat kiezen dat je wilt gaan maken. Bij papierkeuze of je mat of glanzend papier wilt. Klik op ‘maak nu’ en je kunt direct beginnen met het maken van je fotoboek. Tijdens het maken kun je het formaat en papiersoort nog aanpassen. meer informatie

formaat:
papierkeuze:

33 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 5 werkdagen

maak nu

meer informatie over fotoboek fotopapier liggend

Al deze fotoboeken worden op echt fotopapier belicht en liggen volledig vlak. Doordat de linker en rechterpagina doorlopen heb je geen naad in het midden van je boek. Door de fotografische belichtingstechniek hebben deze fotoboeken geen drukraster en zijn de foto’s hierdoor scherper en hebben een hogere kleurverzadiging.

Standaard voor de prijs als aangegeven krijg je 24 pagina's, foto-omslag, mat finish en vlakliggend. De pagina's van dit fotoboek voelen dikker aan. Dit is een eigenschap van het fotopapier.

Als je een foto als achtergrond plaatst, is de foto bij een opgeslagen boek bij het grootste boek uit ons assortiment wel 90x30 cm groot. Zo deel je nog eens jouw mooiste herinnering.

Wil je dus iets meer kwaliteit, kies dan voor een fotoboek op fotopapier. Uitermate geschikt voor die speciale verre reis of huwelijk.

klik hier voor de prijzen van alle opties

detail-binding-fotoalbum-fotopapier

kenmerken

  • basisuitvoering 24 pagina’s, tegen meerprijs uit te breiden tot 72 pagina’s
  • standaard geleverd met een foto-omslag
  • gedrukt op Fuji kwaliteit fotopapier
  • keuze uit zijdemat of glanzend fotopapier
  • de extra dikke fotobladen liggen volledig vlak.

    klik hier voor de prijzen van alle opties

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 5 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 5 werkdagen 2.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 5 werkdagen ? 0.-